EN marknadsföringsbyrå i hjärtat av göteborg

Passion + Kunskap = Vexxa

5/5 på Google
Johanna Stockelid, marknadsansvarig på Innerstaden Göteborg AB
Andreas Rudholm, VD på Adsup
Simon Myrving, ägare av Solliv Sverige AB
Maria Sittner
100% glada kunder

Våra medarbetare

Filip Blomqvist, medgrundare till Vexxa AB
Filip Blomqvist Bolin Co-founder
Sebastian Åkerberg Gonzalez, medgrundare till Vexxa AB
Sebastian Åkerberg Gonzalez Co-founder
Kui Ting Lau Ekonomi
Clara, the mood manager of Vexxa AB
Clara Mood Manager
... och 50+ partners och konsulter.

Vexxa är en snabbväxande fullservicebyrå med mycket att erbjuda.

Håll dig uppdaterad

Följ oss i sociala medier och håll dig uppdaterad på det senaste hos oss.
webb & marknadsbyrå i Göteborg
responsiva hemsidor

Utvecklas med oss

Vi står för ständig förbättring och hoppas du också gör det, ta del av vår kunskapsbank och lär dig mer om de ämnen vi brinner för.
Nexus44 karta över europa

En del av Nexus44

Vi är en del av europeiska marknadsbyrån Nexus44, tillsammans med över 10 andra europeiska länder hjälper vi företag med marknadsföring och försäljning i den europeiska marknaden.

Våra värderingar

Det kan vara svårt att sätta värderingar kortfattat på "papper" men vi har gjort vårat bästa för att sammanfatta det som är viktigt för oss.

Öppenhet och ärlighet

För oss är öppenhet och ärlighet grundläggande principer som vi inte är beredda att kompromissa med. Vi åtar oss att alltid uttrycka våra åsikter och tankar, både internt och externt. Transparans och tillit är avgörande för att vi ska kunna utföra vårt arbete med integritet och högsta möjliga standard.

Säkerhet och sekretess

Vi hanterar dagligen känslig information med yttersta omsorg och diskretion. Vi förstår betydelsen av de förtroenden som våra kunder och partners har gett oss, och vi åtar oss att skydda deras data genom kontinuerliga investeringar i säkerhetsteknik och metodik. Vårt mål är att ständigt förbättra vår förmåga att skydda all information som anförtros oss.

Hållbarhet och miljö

Vi strävar efter att inte bara uppfylla dagens behov utan också säkerställa att framtida generationer kan njuta av en hälsosam planet. Detta åtagande omfattar allt från miljövänliga arbetsprocesser till ansvarsfull användning av resurser och strävan efter att minska vårt ekologiska fotavtryck i varje projekt och produkt.

Innovation och förbättring

Vi är ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra våra produkter och tjänster. Vår kultur uppmuntrar kreativitet och ständiga förbättringar, där varje medarbetares idéer tas till vara och utvecklas. Vi tror att det bästa sättet att leda framåt är att ständigt utmana status quo och omdefiniera möjligheterna.

Engagemang och kundfokus

i strävar efter att inte bara möta utan överträffa kundförväntningarna genom personligt engagemang och skräddarsydda lösningar. Vår affärsmodell bygger på att lyssna till våra kunders behov och agera proaktivt för att säkerställa deras framgång. Genom att kontinuerligt engagera oss i våra kunders verksamheter kan vi erbjuda oöverträffad service och support, vilket stärker långsiktiga relationer och förtroende.

Kontakta oss

Stackmolnsgatan 13, Göteborg, Sverige
076 584 72 24
[email protected]

Några av våra kunder