EN MARKNADSFÖRINGSBYRÅ I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

Annonsering i sökmotorer (SEM / SEA)

Sökmotorannonsering (SEA) är en del av sökmotormarknadsföring (SEM) och innefattar betalda annonser som visas i sökmotorer som Google. Det gör det möjligt för företag att rikta sina annonser till personer som redan har visat intresse för deras produkt eller tjänst och är redo att köpa. Det är ett av de mest effektiva sätten att locka nya kunder till ett företag.

Google annonsering ger snabba resultat

Nå toppen av sökmotorerna idag och börja generera affärer och potentiella kunder med PPC kampanjer.

Omedelbar synlighet

Din annons placeras framför din potentiella kund så snart de söker efter dig, vilket ger omedelbar synlighet i sökresultaten.

Betala per klick (PPC)

PPC står för pay-per-click, vilket innebär att annonsörer endast betalar varje gång en användare klickar på en av deras annonser. 

Mätbarhet & insikter

Detaljerade analyser och rapporter gör det möjligt att noggrant mäta resultaten och optimera annonserna för att öka försäljningen.

Flexibilitet och kontroll

Du kan från dag till dag justera din annonsbudget, dina annonser, sökord och målgrupper baserat på säsongsvariationer, köpbeteenden och affärsmål.

Andreas Rudholm, VD på Adsup
Andreas Rudholm
VD på Adsup AB

Vi är oerhört glada över att ha Vexxa som vår partner. Vexxa-teamet har varit lyhörda och samarbetsvilliga genom hela projektet.

De har visat en stark förståelse för vårt affärsområde, erbjudande och målgrupp, vilket har resulterat i att vi har ökat vår synlighet och trovärdighet hos potentiella kunder.

Hur fungerar det att jobba med oss?

En process som utvecklats över hundratals, om inte tusentals, kampanjer och fortsätter leverera resultat för våra kunder.

01

Strategi & analys

Genom att analysera vilka söktermer er målgrupp använder och vilket värde ni skapar, utformar vi en annonsstrategi anpassad för att nå era försäljnings- och lönsamhetsmål.

02

Kampanjstruktur

I nästa steg skapar vi alla förutsättningar för en lyckad annonskampanj. Vi säkerställer att rätt konverteringar spåras, skapar engagerande annonser och optimerade landningssidor. 

03

Annonsering

Nu när era annonser är redo att lanseras, säkerställer vi att era annonser når ut till rätt person vid rätt tillfälle. Vi kör A/B tester och löpande optimering för att maximera er avkastning (ROAS) och se till att era annonser når ut till rätt person vid rätt tillfälle.

04

Rapportering

Alla våra paket inkluderar kontinuerlig optimering och detaljerad rapportering för att säkerställa att era kampanjer alltid presterar på toppnivå.

Några av våra kunder

Innerstaden Göteborg Logotyp
Avega Logotyp
ZoCom Logotyp
Brandworks Logotyp
Solliv Sverige AB Logotyp
Signworks Logotyp
Adsup Logotyp
Wada Sushi Logotyp

Redo att ta nästa steg?

På Vexxa strävar vi efter att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi tror på starka, långsiktiga partnerskap där din framgång är vår framgång.

Simon Myrving, ägare av Solliv Sverige AB
Maria Sittner
Tomas Köhler
100%
Nöjda kunder
webb & marknadsbyrå i Göteborg
Johanna Stockelid, marknadsansvarig på Innerstaden Göteborg AB
Andreas Rudholm, VD på Adsup
Caroline Oden från Agon Impact AB
100%
Nöjda kunder

Få en kostnadsfri offert

Vi svarar dig inom 24 timmar.

Några av våra kunder