• English

Hemsidor som genererar affärer och älskas av kunderna

Få en användarvänlig webbplats som är enkel att använda, syns på Google och som fungerar perfekt på alla enheter - allt anpassat efter dina behov

Vi gör det enkelt att synas online

Helhetslösning

Vi hjälper dig med allt, från val av domännamn och webbhotell till design, textinnehåll och allt annat du kan tänkas behöva för din webbplats.

Målsättning & Syfte

Genom att noggrant analysera din målgrupp, bransch och mål, skapar vi en förstklassig användarupplevelse. Vårt mål är att omsätta dina idéer till verklighet.

Design & Copy

Våra experter utformar design och innehåll som reflekterar ditt varumärke. Där varje ord och element samarbetar för att berätta din historia på ett sätt som lockar, informerar och engagerar.

Lansering

Efter allt är godkänt lanserar vi hemsidan, grattis till din nya webbplats!

Våra recensioner

Andreas Rudholm, VD på Adsup

Andreas Rudholm

VD | Adsup AB
Vi är oerhört glada över att ha Vexxa som vår partner. Vexxa-teamet har varit lyhörda och samarbetsvilliga genom hela projektet.

De har visat en stark förståelse för vårt affärsområde, erbjudande och målgrupp, vilket har resulterat i att vi har ökat vår synlighet och trovärdighet hos potentiella kunder.
Maria Sittner

Maria Sittner

VD | Yogini-ia
Vexxa hjälpte mig att färdigställa min hemsida när jag själv hade fastnat. Jag fick snabb och kompetent hjälp. Sebastian och Filip är dessutom väldigt trevliga att jobba med och lyssnar på ens behov.

Vid leverans fick jag en grundlig genomgång hur jag ska jobba vidare själv med hemsidan och tips kring digital marknadsföring. Supernöjd!
Wada sushi

Wada Sushi

Superduktig och professionellt arbete från en kunnig marknadsförare! Sebastian har haft nära kontakt med mig som kund, svarat snabbt på alla mina frågor och tagit sig tid att gå igenom och förklara hur han arbetar för att öka vår synlighet i Google.

Jag rekommenderar honom starkt till alla som behöver hjälp med SEO och marknadsföring!

Tomas Köhler

VD | Prata Bygga Vinna
Bra idéer, bra bollpank i min digitala marknadsföring. Snygg, informativ hemsida. Lätta att nå, bra support.
Christopher Skagen, marknadschef på Adsup

Christopher Skagen

Marknadschef | Adsup AB
Vexxa har varit vår hemliga vapen när det kommer till att boosta vår närvaro i Google. Inte bara har våra SEO-resultat gått genom taket, våra blogginlägg har också bidragit till att genererar nya affärer.

Vi är mycket nöjda med resultaten av vårt samarbete med Vexxa och ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Redo att förverkliga din vision?

Vi är tillgängliga vardagar mellan 08-17.

Vi svarar alltid så fort vi kan.
Godkännande

© 2024 Vexxa AB - Alla rättigheter förbehållna.